Harry van Bommel

Weblog
Harry van Bommel

woensdag 13 mei 2009, 20.17 uur – Harry
Categorie: Algemeen, Harry vraagt

Bilderberg over Iers nee?

lissabon_iers_nee

Morgen begint de jaarlijkse Bilderbergconferentie en zoals altijd is die weer in nevelen gehuld wat betreft de onderwerpen en deelnemers. Uit de uitgelekte agenda blijkt dat op deze conferentie zal worden gesproken over het aanpakken van de anti-Lissabon beweging ‘Libertas’ via een lastercampagne tegen Declan Ganley, de leider van die beweging. Het blijft de elite, niet alleen de Europese, een doorn in het oog dat het verdrag nog steeds niet is geratificeerd. Zij wensen een krachtiger Europese Unie, ook al komt die er door ondemocratische spelletjes. Gezien ons Koningshuis en bewindspersonen regelmatig bij de conferentie aanwezig zijn, heb ik premier Balkenende en staatssecretaris Timmermans van Europese Zaken gevraagd politieke deelnemers zich te laten verzetten tegen zo’n lastercampagne. Hieronder mijn vragen:

Update: antwoord van de minister-president van 4 juni 2009

Vragen van het lid Van Bommel (SP) aan de minister president en de staatssecretaris van Buitenlandse Zaken over de komende Bilderbergconferentie

Antwoord van minister-president Balkenende (Algemene Zaken) (ontvangen 4 juni 2009)

1
Is het u bekend dat van 14 tot 17 mei 2009 in Vouliagmeni te Griekenland de Bilderbergconferentie bijeenkomt? 1)

Ja.

2
Is het waar dat koningin Beatrix aan deze conferentie deelneemt?

Ja.

3
Zijn er leden van het kabinet die aan deze conferentie deel zullen nemen? Indien ja, om wie gaat het?

Minister Hirsch Ballin heeft aan de conferentie deelgenomen.

4
Is er in het kabinet afstemming over deelname aan deze conferentie of wordt dit aan individuele leden overgelaten? Is er overleg tussen de premier en de koningin over deelname aan de conferentie?

Nee. Er vindt geen afstemming plaats over deelname.

5
Kunt u net als in 2008 de onderwerpen waarover zal worden gesproken alsmede een lijst van de deelnemers bekendmaken? Indien neen, waarom niet?

6
Is het waar dat het Verdrag van Lissabon een prominente plaats op de agenda van deze Bilderbergconferentie inneemt?

7
Kent u het bericht dat meldt dat op deze Bilderbergconferentie zal worden gesproken over het onschadelijk maken van de anti-Lissabon beweging ‘Libertas’ via een lastercampagne tegen Declan Ganley, de leider van die beweging? Bent u bereid koningin Beatrix of eventuele politieke deelnemers uit Nederland te verzoeken zich daartegen te verzetten? 1)

In de bijlage treft u een persbericht van de conferentie aan waarin de onderwerpen worden vermeld. 1) Daarnaast is een lijst van deelnemers toegevoegd. Evenals vorig jaar kan ik u melden dat in de conferentie in besloten sfeer wordt gesproken over deze onderwerpen. Het is goed gebruik dat over de gedachtewisseling geen mededelingen worden gedaan.

1) Prison Planet, 6 mei 2009: “Leaked Agenda: Bilderberg Group Plans Economic Depression”

http://www.prisonplanet.com/leaked-agenda-bilderberg-group-plans-economic-depression.html

1) Ter inzage gelegd bij het Centraal Informatiepunt Tweede Kamer

82 reacties »

 1. “Hersenbeschadiging”

  Zeker wordt de bevolking van Ierland op dit moment bewerkt.(Ik kom er net vandaan)
  Het enigste wat je daar dag en nacht op de radio hoort is crisis nieuws en de gevolgen daarvan.
  De werkloosheid is er nu 12% en zal minstens toenemen tot 17% wordt er verkondigt.

  De shockdoctrine is in volle gang gezet, met varkensgriep (Tamiflu/Rumsfeld!!!)als nieuwste stroomstoot zo worden de hersenen langzaam beschadigt en gekneed.

  En steeds meer mensen grijpen daar en hier naar hulpmiddelen(drugs,medicijnen, alcohol) om staande te blijven.
  Soms helpen die hulpmiddelen niet meer, en ontstaat er kortsluiting, dan kunnen de gevolgen rampzalig zijn zoals we hier in Nederland hebben kunnen zien.

  Het zal de elite niet stoppen ze zullen er gebruik van proberen te maken, zoals ze dat eerder in de geschiedenis hebben gedaan.
  Nog meer zullen we worden opgejaagd, vastgeketend aan hun ketting.
  Het enigste wat kan, is de kop van de piramide er af hakken, zodat de zon het binnenste kan verwarmen.
  Dan pas kan de wereld met de o zo gewenste warmte de toekomst in.

  http://www.youtube.com/watch?v=Co1kK0sjxSM&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=5-HqGkc_A4o

  Groet Tom

  Reactie door Tom — woensdag 13 mei 2009 @ 22:06

 2. oplossing? bilderberg en bepaalde elite onschadelijk maken!
  geen macht aan duistere figuren,zoals bea,die hoort ook bij die club!
  beginnen hun met laster?
  http://www.libertas.eu/nl
  ach

  Reactie door ad — woensdag 13 mei 2009 @ 22:07

 3. Het doet mij genoegen Harry, dat óók jij de weg naar http://www.prisonplanet.com/ hebt gevonden!
  Interessante site, vindt je niet? Maar wat staat daar nou? Plant de Bilderberggroep een economische depressie? Goh, dat had ik nou niet achter die “mensen” gezocht en onze koningin neemt daar aan deel? Dus, als ik het goed begrijp, toen Jan Peter vorig jaar met zijn uitgestreken “postzegel” stond te verkondigen; “Nederland zit in een zware recessie”, wist hij dat waarschijnlijk in juni al, toen hij bij de Bilderberg-conferentie in Chantilly is geweest?
  Ja, want laten eerlijk zijn, als je een economische depressie kan plannen, kan dat óók met een recessie en die bankiers maar huilen, want die krijgen overal de schuld van! Hahaha!
  Ga je je toch afvragen wat zij dáár nog méér zitten te “plannen”, er zijn óók hoge militairen aanwezig, een “oorlogje” misschien?

  Zo stond er in 1955 bij de Bilderberg-conferentie in Garmisch-Partenkirchen, de Europese integratie en 1 Europese munt op de agenda! Waarover praten zij? In ieder geval niet over Bio-Tex, maar over zaken die u en mij aangaan en zoals Jan Peter meende op te merken, na vragen van Harry van Bommel vorig jaar; “Dat gaat u niets aan”! Op en top transparantie!
  Hieronder de site van wikileaks, waar u nog méér verslagen kunt vinden van Bilderberg bijeenkomsten!

  http://wikileaks.org/wiki/Bilderberg_meeting_report_Garmisch-Patenkirchen%2C_1955

  Nou nou, wat een “democratisch” groepje is dat, als ik zo naar vraag 7 kijk; “Onschadelijk maken via een lastercampagne”?! Dat dat “via” er tussen staat vindt ik maar niks, kan net zo goed iets anders zijn! Als ik Declan Ganley was, zou ik maar goed, links, rechts, voor en achter mij kijken!

  Reactie door Joop — woensdag 13 mei 2009 @ 22:43

 4. Het zijn van die conferenties die eigenlijk de derde macht vormen. Tot op het bod ondemocratisch. Het interreseerd ze echt geen ene rotmoer hoe het gebeurd als ze hun zin maar krijgen

  Reactie door Harry sangers — woensdag 13 mei 2009 @ 23:38

 5. Intussen zijn er vreemde dingen gaande in ‘de
  west’.
  Wat zei vanmorgen Brinkman (2e Kamer) in het
  programma Goedemorgen Nederland (I) precies over de Antillen? Schulden kwijtschelden en meer mácht voor Nederland, en dat in combinatie
  met deals met Pensioenfondsen? Hoe zit dat?

  Reactie door Madelief — donderdag 14 mei 2009 @ 08:28

 6. De voltallige Nederlandse Main Stream Media zal er wederom geen enkel zinnig woord over berichten.
  Dit op speciaal verzoek van de lichtschuwe Bilderberg vergadering van verraders, oorlogsmisdadigers, uitbuiters, woekeraars en ander gespuis.

  Reactie door koen — donderdag 14 mei 2009 @ 09:25

 7. Eerlijk gezegd weet ik heel weinig zoniet niets van de Bilderberg vergaderingen. Maar ik heb zo mijn vermoeden, dat daar de “High Society” van het Vrije Europa bij elkaar komt om het realiseren van de Superstaat te bespreken, zodanig dat hun belangen veilig gezet worden. De lasten komen voor rekening van het Volk. En het Volk kan geen kant op en zal zich geroepen voelen een beroep te doen op het opkomend fascisme. Ik zal hier niet te veel over uitbreiden want wij hebben het allemaal eens meegemaakt. Hoe dacht men over Europa in 1945, toen ging merendeel over veiligheid, nu over macht en nog eens macht.
  http://members.home.nl/h.hiensch/EU-TOT.rtf
  Deze Mr. Nord komt daarna met drie artikels waarin hij beschrijft hoe Europa eruit moet komen te zien, hierop is in Europa niet op in gegaan, daar het bij de “High Society” niet in goede aarde viel. Ik zal nimmer een stem uitbrengen voor een superstaat Europa, want dat zal anders gaan knagen aan mijn geweten.

  Reactie door Henk Hiensch (Olle Henk) — donderdag 14 mei 2009 @ 10:55

 8. Wat er in deze geheime kliek besproken
  wordt, zal wel nooit naar buiten komen.
  Maar dat het iets is wat de hele wereld
  politiek bepaald is mij wel duidelijk

  Reactie door Jan2 — donderdag 14 mei 2009 @ 11:47

 9. Uitstekende vragen, Harry! Houd vol met je kritische benadering van de Bilderberg-conferenties.
  En reis vooral af naar de groene, grazige, Ierse weiden om je steun aan de neen-campagne over het nieuwe Europese Verdrag te geven. Het is misselijkmakend hoezeer de Europacentralisten en -propagandisten doordrammen totdat ze hun zin denken te krijgen. Dat het tegen de zin van de meerderheid van de bevolking ingaat deert hen natuurlijk niet. In Nederland is een staatkundige truc gebruikt om geen nieuw referendum te hoeven houden en de bevolking als geheel erbuiten te houden. Dat kan in Ierland gelukkig niet.
  Dus roepen we de Ieren op: laat u niet murw maken!
  Leve Poblacht na hÉireann!

  Reactie door Olav Meijer — donderdag 14 mei 2009 @ 15:13

 10. Bilderberg Group Meets In Athens Amid Tight Security

  A Greek navy launch and boats carrying elite divers could be seen a few meters off the coast of the peninsula where the hotel stands. Greek newspapers said the group had also asked for the protection of two F-16 warplanes and a police helicopter.

  Reactie door ad — donderdag 14 mei 2009 @ 18:48

 11. Vroeger waren de vakbonden ook nog wel eens te gast.(de Waal)
  Is dat niet meer? Mijn vraag dus.

  Reactie door De Hakker — donderdag 14 mei 2009 @ 20:11

 12. Normaal gesproken stem ik SP, maar gezien de corruptie door politici was ik van plan om daar van af te stappen en niet meer te stemmen. Schandalig dat Nederlandse politici de Bilderberg conferentie bijwonen, ik zie het als landsverraad en iedere Nedelander (..) die deze bijkomst bijwoont dient als een landverrader behandeld te worden!!

  Deze bijeenkomst staat in het teken van of de crisis lang duurt of kort maar heftig. Deze info ia afkomstig van bronnen die bekend zijn van Daniel Estulin en het bericht is afkomstig van http://www.prisonplanet.com en http://www.infowars.com

  Reactie door Tomato — vrijdag 15 mei 2009 @ 00:04

 13. Há Há !
  Heel langzaam aan krijgt Nederland méér en méér
  interesse in het algemene ‘wave and smile’!
  Het meer willen weten van Bilderbergconferen-
  ties ‘is in the air’, ‘zit in de lift’.
  Totdat door een tumultueus conflict die ‘lift’
  blijft steken en de ganse(n) wereld zal toezien
  dat door ‘overgewicht’ hoé dit spektakel down
  to earth zal worden gehaald.
  Het wordt weer de hoogste tijd dat er personal computers langs de kant van de weg worden gezet
  en USB-sticks per toeval uit ‘achterkamers’ per
  ongeluk op (auto ?) ‘achterbanken’ worden ver-
  loren.
  Met het bukken naar wat men kwijt dacht te zijn
  in de broekzak te hebben, valt er ook wel eens
  iets uit het vest(e)zakje. Winst of verlies?

  Toch als ik zie hoeveel getalenteerde mensen,
  internationaal bekend en nog in léven, hún IER-
  land, waar hun roots lagen, nog zouden kunnen
  vertegenwoordigen in een protestdemonstratie,
  is er nog een sprankje hoop voor een dergelijk
  initiatief dat net zo hoog zal scoren als hun
  individuele prestaties op cultureel nivo.

  Há, Há! Zo saai als het in Nederland met de po-
  litieke bril op kan zijn, zo spiritueel geladen
  is het Ierse klimaat misschien wel:
  the answer is blowin’ in the wind!

  How Many Roads did NOT lead to:
  -an European Union,
  -a way to understand Rome,
  -to less hunger in the world,
  -to peace all over the planet,
  -to mutual understanding between peoples,

  and what for? That’s the question!

  Memories are made of this: money and mighty!

  Looking forward to a bright sunny day. Daisy!

  Reactie door Madelief — vrijdag 15 mei 2009 @ 08:43

 14. Beste Harry,

  Het is heel aandoenlijk dat je ieder jaar min of meer dezelfde vragen stelt maar laat je je dit jaar ook weer afschepen met een kul antwoord van de betrokkenen?

  Iedereen die zich ook maar iets verdiept heeft in de bilderberg bijeenkomst (en dat kan ,het bestaat tenslotte al meer dan 60 jaar) weet dat Bea de spil is in het hele Bilderberg verhaal haar vader is immers de oprichter van deze criminele kliek.

  Ook staan de deelnemers lijsten sinds jaar en dag op internet.

  Dus leuk al die deze naïeve vragen maar het is het allemaal net niet.

  Een beetje vergelijkbaar met een aktie beginnen tegen de illegale oorlog in Irak & Afghanistan zo’n 6 jaar na dato.

  Daar waren jullie ook zo goed.
  laat dit dan ook de reden zijn dat ik als oud SP stemmer al zo’n 8 jaar niet meer meedoe met die poppenkast die verkiezingen heet.

  Succes met je vragen.

  Reactie door Drecul — vrijdag 15 mei 2009 @ 10:04

 15. Wanneer kunnen we de antwoorden van de Minister President en de Minister van Buitenlandse Zaken verwachten?

  Reactie door Olivier — vrijdag 15 mei 2009 @ 14:16

 16. Drecul, niet stemmen is de macht en de controle afgeven aan anderen. Of Harry’s vragen wat opleveren is vers twee, maar als hij zwijgt verandert er nooit iets. In de UK gaan politici nu door het stof, omdat er vragen zijn gesteld door kritische lieden. Drecul, ik verzoek je vriendelijk om weer deel te nemen aan iets waar onze voorouders hard voor geknokt hebben.

  Reactie door Harry Scheltema — vrijdag 15 mei 2009 @ 14:20

 17. ik vind het echt schandalig,, ik snap niet dat ze het geheim houden iedereen weet het bijna.. het is van der zotte dat bilderberg alle toutjes in handen heb en wij maar naar de politici luisteren en wij betalen gvd ook hun salarissen van meer dan 100.000 eu per maand..

  WTF…democratie bestaat niet mensen ,, we zijn allemaal slaven die denken dat ze vrij zijn…

  maar hun tijd is bijna voorbij, mensen worden wakker, gaan vragen stellen..mensen gaan eisen. en het is mooi om te zien dat bilderberg en zo proberen om ons allemaal af te dwalen, whahahah maar dat lukt niet :P

  gr sam …

  ps. ik heb schijt aan de E.U parlement

  Reactie door Sam Lavasani — vrijdag 15 mei 2009 @ 17:06

 18. Op de Bilderberg Conferenties wordt er geleuterd, privé en over de wereldproblematiek.
  De deelnemers zijn ook altijd bekend: http://www.infowars.com/official-2008-bilderberg-participant-list/
  Zie ook:
  http://www.bilderberg.org/2006.htm

  Reactie door John — vrijdag 15 mei 2009 @ 18:11

 19. http://www.nasdaq.com/aspx/stock-market-news-story.aspx?storyid=200905140722dowjonesdjonline000365&title=bilderberg-group-meets-in-athens-amid-tight-security

  Reactie door Kr — vrijdag 15 mei 2009 @ 19:49

 20. Wel, je hebt in ieder geval Infowars gehaald Harry.

  http://www.infowars.com/dutch-prime-minister-grilled-over-bilderberg-following-prison-planet-article/

  En nou doorpakken, zou ik zeggen. Anders dan Drecul heb ik wel het idee dat je op dit punt doet wat in jouw positie mogelijk is.(dat gezegd hebbende: dat zegt wellicht iets over het vertrouwen wat ook ik grotendeels verloren heb in de politiek) Het is sowieso uiteindelijk de massa die méér mogelijk moet maken dan alleen vragen als deze.

  Reactie door Johnito — vrijdag 15 mei 2009 @ 20:18

 21. Er zal 1 vraag gesteld moeten worden, gaan deze personen er heen op kosten van de belastingbetaler, zo ja, dan openheid van zaken.

  Reactie door Johan — vrijdag 15 mei 2009 @ 21:50

 22. Geachte heer van Bommel

  Tot mijn genoegen las ik uw artikel over de bilderbergconferentie op infowars. Alleen al het ter sprake brengen zou mijn stem opleveren bij verkiezingen.

  Ik zou zeggen ga zo door en laat je niet gek maken.

  Reactie door Donmen — vrijdag 15 mei 2009 @ 22:50

 23. Harry, je bent zelfs bekend in de US of A!

  http://www.infowars.com/dutch-prime-minister-grilled-over-bilderberg-following-prison-planet-article/

  Only, they call you Henry? Maybe not so famous afterall!

  Reactie door Joop — vrijdag 15 mei 2009 @ 23:35

 24. Ehhh…. sorry, Johnito!

  Reactie door Joop — vrijdag 15 mei 2009 @ 23:40

 25. ik denk dat hierin heel aardig uit de doeken word gedaan over wat er bij die bilderberg meetings besproken word. meer dan 4 uur durende doku. veel kijk plezier

  deel 1 2 uur
  http://video.google.com/videoplay?docid=1242114182722609684

  deel 2… 2,43 uur
  http://video.google.com/videoplay?docid=-797879957467471860&q=source%3A009965107363931205812&hl=nl

  Reactie door rené — vrijdag 15 mei 2009 @ 23:42

 26. Beste Harry,
  Ik kwam je naam tegen op infowars.com. Daar las ik over je kamervragen over de Bilderberg conferentie. Ik geloofde m’n eigen ogen niet. Wellicht is er minimaal een(1) politicus die dezelfde vragen heeft als ik. Over 9/11, Irak, Israel en nog veel meer. Dat geeft hoop. Ga zo door.Jim

  Reactie door jim — vrijdag 15 mei 2009 @ 23:47

 27. Voormalig voorzitter Étienne Davignon van de Bilderberggroep, geeft toe dat ze een rol hebben gespeeld bij de introductie van de Euro.
  En sceptici maar blijven volhouden dat ze een informeel praatgroepje zijn, zonder politieke invloed.
  Hoe verhoudt zich dit tot de functie van Koningin Beatrix, die weinig politieke invloed mag uitoefenen?
  Maar het belangrijkste is dat het nu eindelijk is toegegeven!!

  Bilderberg-chairman: ‘Bilderberg helped create the Euro’
  http://www.prisonplanet.com/bilderberg-chairman-%e2%80%98bilderberg-he lped-create-the-euro%e2%80%99.html

  Waar kwam Balkenende ineens vandaan? The International Visitor Leadership Program!!!!!
  Oké dit is interessant!

  http://zaplog.nl/zaplog/article/waar_kwam_balkenende_ineens_vandaan_th e_international_visitor_leadership_pr/

  Emergency Broadcast! New World Order Ahead!

  Dit filmpje laat duidelijk zien hoe politici de afgelopen 10 jaar het idee van een New World Order propageren.
  En dat dit zelfs tegen de publieke opinie in, tot stand wordt gebracht.
  Dit filmpje verteld eigenlijk alles wat er te vertellen valt over de gevaren van zo’n systeem.
  Het raakt bij mij al mijn weerstand/angst voor zo’n totalitair systeem.
  Mensen die nog twijfelen raadt ik dit materiaal zeker aan.

  Samengesteld uit beeldmateriaal van de mainstream media.
  Een erg indrukwekkend filmpje.

  http://www.youtube.com/watch?v=NHvTy_fVdJ8&eurl=http://www.davidicke.c om/content/blogcategory/30/48/

  Het verzwegen verzet van 80 parlementariërs in het Europees Parlement in Strassbourg
  op 12-12-2007 tijdens de bekrachtiging van het Europees “Verdrag”.
  Een grondwet die in feite de rechten van alle Europese burgers aan zijn laars lapt.
  Een “verdrag” dat op een slinkse manier is aanvaard, zonder inspraak van de burger!

  Geen enkele media heeft hier ooit verslag van gedaan!
  Zie het democratisch gehalte van de Europese Unie.

  http://www.youtube.com/watch?v=zSjt4JEOpPs&eurl=http://argusoog.punt.n l/?id=406169&r=1&tbl_archief=&

  Parlementariërs die voor een referendum opkwamen werden voor de microfoon uitgemaakt voor Nazis!!
  In het tweede deel is te zien hoe de President van de Europese Unie de macht naar zich toetrekt.
  Het is in één woord shockerend!!

  http://www.youtube.com/watch?v=QVeMBNB0cII&eurl=http://argusoog.punt.n l/?id=406169&r=1&tbl_archief=&

  Niet 1/3 van de stemgemachtigden in Ierland is op dit moment van plan om voor het verdrag te gaan stemmen.

  http://www.eubusiness.com/news-eu/1208168223.65

  Maar het maakt blijkbaar ook helemaal niets uit.
  In dit laatste filmpje is te zien op 4.23min dat Amendement 32 wordt afgeschoten waarin de EU verplicht wordt zich te houden aan de uitkomst van het Ierse referendum!

  http://www.youtube.com/watch?v=pw7XwexR2ec&feature=related

  Reactie door HJ Henk — vrijdag 15 mei 2009 @ 23:50

 28. Laten we maar aan het idee wennen dat de geschiedenis zich gaat herhalen.
  Manipulatie van de media en opinie om de doelstellingen te bereiken. We krijgen een leider die ons de afgrond in zal sturen.
  En wij schapen zijn nog dommer dan schapen
  We gaan weer gezellig een wereld oorlogje voeren, want dat is zo goed voor de handel.
  Die elite suckers zijn echt zwaar ziek i.m.o.

  Reactie door Cees — zaterdag 16 mei 2009 @ 01:21

 29. Bekijk de video “The Obama Deception”, met NL ondertiteling

  http://thepiratebay.org/torrent/4879618

  of

  http://www.youtube.com/watch?v=4NAV2aeI3MY&feature=PlayList&p=D9622153E410D37A&index=0&playnext=1

  Reactie door één voor jou — zaterdag 16 mei 2009 @ 02:15

 30. “De Obama Deception (De Obama verleiding) is een krachtige film die de mythe dat Barack Obama aan de beste belangen van het Amerikaanse volk handelt, volledig vernietigt.”

  thepiratebay.org/torrent/4879618

  of

  http://www.youtube.com/watch?v=4NAV2aeI3MY&feature=PlayList&p=D9622153E410D37A&index=0&playnext=1

  Reactie door Gert — zaterdag 16 mei 2009 @ 03:25

 31. HJ Henk, hartelijk bedankt voor alle info.
  Vrijdagmiddag begon het hier pas écht te rege-
  nen en hoop ik vandaag, met nog meer regen, de
  links te kunnen openen.

  Bedankt voor het ‘bij de tijd’ blijven en het
  mensen nieuws ‘gierig’ maken naar de waarheid
  die boven tafel gehaald moet worden.

  De burger laten meedraaien in een achtergrond-
  opstelling van een political soap is niet de
  verfrissing die de kiezer op prijs stelt:
  het gebruikt worden als figurant.

  De burger suggereren dat hij mét zijn stém de
  hoofdrol heeft gekregen is dus ook kwatsch!

  Als deze Bilderberginvloed in spiritueel op-
  zicht de ‘goede geest’, ‘die onze paden zou be-stralen’ moet heten, dan is buiten de burger
  gerekend die zich niet onmondig laat houden in
  het jaar 2009 en de uitdrukking ‘parlementaire
  democratie’ vele malen ziet en hoort misbruiken

  Liever loop ik met blote voeten op flessegroen
  mos in ‘n boomgaard, dan groen te zien door
  geflest te worden door zittenden op ‘t groene pluche, zelfs al is het de OPkamer achter die
  waarin het Kabinet lijkt te moeten blijven(be-)
  staan!

  Zo lang mijn bloed nog rood ziet, zal dan ook
  herhaalde malen het plaatsvervangend schaamrood
  bij herhaling op de kaken staan als des bur-
  gers afgevaardigden binnen de Tweede Kamer een
  mise-en-scène rol krijgen toebedeeld.
  Duistere machten i.p.v. transparantie!

  Reactie door Madelief — zaterdag 16 mei 2009 @ 03:38

 32. Beste heer Van Bommel,

  Goed initiatief! We hebben meer kritische mensen zoals u nodig. Het is n.l. geen kwestie van anti- actie voeren maar een kwestie van kritische vagen stellen.

  Wellicht kunnen we een referendum afdwingen. Ik denk dat er genoeg wakkere mensen zijn die graag hun handtekening willen geven voor meer openheid in deze kwestie.

  Reactie door Ralph — zaterdag 16 mei 2009 @ 09:36

 33. Prachtige en zeer kritische blog van Pamela Hemelrijk.
  Zet je wel aan het nadenken.

  http://hoeiboei.web-log.nl/hoeiboei/pamela_hemelrijk/index.html

  Reactie door HJ Henk — zaterdag 16 mei 2009 @ 11:59

 34. Ik zie dat het linkje over het International Visitor Leadership Program het niet meer doet.
  Deze werkt nog wel.
  Opvallend lange lijst met mensen die nu Minister President zijn.
  Ook Balkenende staat op de lijst.

  http://exchanges.state.gov/ivlp/alumni.html

  Reactie door HJ Henk — zaterdag 16 mei 2009 @ 12:05

 35. 45 auteurs, van boeken en artikelen over het wereldwijd verspreiden van democratie, hebben hun filosofische verschillen terzijde gelegd en roepen op tot een wereldwijd referendum over een wereldregering!
  http://thejournal.parker-joseph.co.uk/blog/_archives/2009/5/15/4187259.html

  En wanneer de uitkomst hiervan dan weer terzijde wordt gelegd?

  Reactie door HJ Henk — zaterdag 16 mei 2009 @ 12:29

 36. @ Drecul (14):

  Citaat uit het door Johnito en Joop gelinkte artikel van Infowars:

  “If the Member of Parliament will receive any answers from the Prime Minister remains to be seen. But it is an encouraging sign that some in the political playing field will take their jobs seriously and do what every public servant should do when confronted with a plethora of the most powerful people in the world meeting in secret with no questions asked,” writes Maessen.”

  En zo is het, Drecul.

  Reactie door Olav Meijer — zaterdag 16 mei 2009 @ 13:39

 37. Weg met de Nassau uitvreters! Leve de republiek!

  Reactie door w. lentjes — zaterdag 16 mei 2009 @ 13:56

 38. wish you had an english version! Regards!

  Reactie door troy — zaterdag 16 mei 2009 @ 15:22

 39. Misschien zinnig iemand “under cover” naar Gstaad, Sankt Gallen of waar men ook verzamelt af te reizen met zijn opname apparatuur in “on” stand ?

  Reactie door van gisteren — zaterdag 16 mei 2009 @ 16:11

 40. Een verslaggever van de Guardian is ook ter plaatse. Een dagelijks verslag:

  http://www.guardian.co.uk/world/bilderberg

  Reactie door Paul :Leemrijse — zaterdag 16 mei 2009 @ 16:26

 41. Blijf hierop doorgaan Harry! De Koningin staat op video bij de meeting in Ottawa in 2006. Het is een kwaadaardig gebeuren, hier MOET wat aan gedaan worden. Ik geloof in democratie, maar wat ze nu aan het bedenken en uitvoeren zijn mbt de economie, vrijheid en soevereiniteit is gewoon slinks en oneerlijk. Ze dienen niemands doel behalve hun eigen.

  Reactie door Ralph — zaterdag 16 mei 2009 @ 16:56

 42. Hallo Herr van Bommel,

  Respekt für Ihre Arbeit!
  Ich denke Antworten zu verlangen ist der einzige Weg Licht in das Dunkle zu bringen…

  Grüsse aus Deutschland…

  Reactie door Humboldt — zaterdag 16 mei 2009 @ 22:46

 43. Beste heer Bommel,

  Je stelt terechte vragen, die niemand op zo’n positie durft te stellen. Maar geloof me, er is iets aan het broeien, wat heel snel naar boven komt: een nieuwe wereld orde, een munt, een wereldleider, zogenaamd omdat het zo nodig is, maar in feite een dictatuur met bescherming van het eigenbelang van een elite…
  Geloof me, het komt eraan.
  Laat je niet afschepen!

  Reactie door Tim — zaterdag 16 mei 2009 @ 23:38

 44. ben ik ff blij dat ik nu zie op wie ik en vele anderen in maastricht bij de volgende verkiezingen SP ,harry van bommel gaan stemmen….ben sinds enkele dagen WAKKER en zeer geschrokken van alles wat ik ondekt hebt…geheime meetings waaruit de wereld kan worden onderdrukt en slavernij van de staatsschuld…zag dat de broer van balkenende 150 miljoen verdient heeft sinds de oorlog,bedank voor het licht dat u richt op ons gezamelijke doel een vrije technologische wereld,ben blij om te leven in deze tijdsperiode…vanaf nu kan het alleen maar beter worden ook al valt alles om xx gr dupont

  Reactie door patrick dupont — zondag 17 mei 2009 @ 00:39

 45. Moedig van je Harry, dat jij opnieuw je tanden zet in het Bilderbergschandaal, de rol van Bea en Nederlandse politiek/economische bobo’s daarbij. Blijf nu echter vasthouden. Verlang echte antwoorden. Zo niet, exit Balkenbende en het Oranjehuis.

  Reactie door Arend Zeevat — zondag 17 mei 2009 @ 01:00

 46. Harry
  ik vond vandaag deze 2 dokumenten, waarvan ik denk dat die het gesprek van de dag zullen zijn bij bilderberg. zoals ik het lees, word het evenement pandemie gebruikt: om de 1 wereld regering erdoor te drukken.

  http://ochaonline.un.org/OchaLinkClick.aspx?link=ocha&docId

  http://www.spp-psp.gc.ca/eic/site/spp-psp.nsf/vwapj/pandemic-influenza.pdf/$FILE/pandemic-influenza.pdf

  Reactie door rené — zondag 17 mei 2009 @ 01:18

 47. de duimschroeven worden van alle kanten aangedraaid: carbon-tax, debiele verboden hier door hirsch balin, donner en nog wat achterlijke despoten-wannabees, een zak ellende die vertelt dat we het toch echt allemaal aan onszelf te danken hebben, te weten wouter “niks aan de hand” bos en een premier die met z’n vrinden Verhagen, Hirsch Balin, Victor Halberstadt en de keunigin wat gaat golfen en pokeren wellicht in Athene…

  Reactie door vlunk — zondag 17 mei 2009 @ 05:56

 48. ik vergat prins pils nog ff, die is er sinds vorig jaar ook voortaan bij

  Reactie door vlunk — zondag 17 mei 2009 @ 05:58

 49. Victor wie?
  ja, dat zei ik de eerste keer ook, maar die zit al jaren in de bilderberggroep en schijnt geen mailadres meer te hebben sinds 2 jaar.

  Reactie door vlunk — zondag 17 mei 2009 @ 06:04

 50. zet “onze” vertegenwoordigers 24/7 onder cameratoezicht, niet ons, het volk
  we hebben de techniek, maar laten die tegen ons gebruiken, betaald door ons zelf.

  Reactie door vlunk — zondag 17 mei 2009 @ 06:06

 51. Guten Tag Humboldt.
  Verschwunden in Dunkelheit?
  Der einzige Weg? Ist auch dass ein Wegweiser?
  Wie bringt man Licht in das DunKLE?

  Zou ik toch denken met een buitengewoon
  clevere Saskia Noort van doen te hebben?
  Het ‘plot’ in slechts enkele aanwijingen samen-
  gevat, ontbreekt nog het juiste plot@com.nl .
  “Grüsse aus Deutschland”, wie schön.

  Aber, wie so auf Deutsch, weil wir allen hier
  seit einige Jahrhunderten akklimatisiert sind,
  oftewel: eeuwen ingeburgerd.

  ‘t Lijkt een detective in een notendop:
  wie Humboldt zoekt, komt een Alexander tegen in
  de onmiddellijke nabijheid van Saskia Noort,
  binnen het Google-search-systeem, en heeft in
  één klick en één oogopslag haar hele oeuvre te
  pakken.
  ‘t Is maar een imaginaire ‘detective’ anders
  zou je nog denken dat het sluipreklame zou kun-
  nen zijn. Mooi thema, gell?
  Es war einmal!
  Auf Wiederschauen Humboldt!

  Reactie door Madelief — zondag 17 mei 2009 @ 10:20

 52. Harry schreef:

  Drecul, niet stemmen is de macht en de controle afgeven aan anderen.

  Dat zou zo zijn als wij in een democratie leven waarin echt iets te kiezen viel. Daar geloof ik dus niet meer zo in.

  Want wat is het nut van een volksvertegenwoordiging kiezen als vervolgens deze volksvertegenwoordigers in het geheim met de heersende macht op deze planeet dingen bespreken die het daglicht niet kunnen verdragen?

  @Olav (36).

  Elk jaar hetzelfde setje vragen stellen, je af laten schepen met een flut antwoord en daarna weer over op de orde van de dag , ja zo wil ik ook wel op het pluche gaan zitten.

  Wel zo makkelijk.

  Daarbij komen de vragen nogal naief op mij over.
  Bilderberg bestaat al meer dan 60 jaar, een beetje politicus dient dus minstens zo op de hoogte te zijn als zijn kiezers.

  En iedere kiezer hier weet dat Bernard deze poppenkast begonnen is en dat Bea elk jaar trouw aanwezig is.

  Dus het antwoord op vraag 1 t/m 5 kan iedereen hier uit zijn blote hoofd beantwoorden.

  Behalve harry dan.

  Reactie door Drecul — zondag 17 mei 2009 @ 10:47

 53. Harry je kan wel ieder jaar vragen stellen over deze Bilderberggroep, antwoord zal je nooit krijgen. Het feit is dat Beatrix ieder jaar aanwezig is. Conclusie: Zij is niet te vertrouwen. Waarom kom je er nou eens eerlijk voor uit dat ook jij voor een republiek bent en dat de monarchie niet meer van deze tijd is? Ik voorspel als dat in jullie partij programma komt, je veel nieuwe stemmen zult krijgen. Geen ene partij durft dit in zijn programma te zetten, maar een groot gedeelt van het Nederlandse volk is die Oranje familie liever kwijt dan rijk. Wij wachten allemaal op een partij die dit in zijn programma zet.

  Reactie door Wil — zondag 17 mei 2009 @ 13:30

 54. Iemand die de waarheid kent gelooft niet, die Weet.
  Wanneer iemand gelooft impliceert dat dat hij niet weet.
  Derhalve is juist het geloof onzin.

  Reactie door De waarheid — zondag 17 mei 2009 @ 14:42

 55. Twee artikels

  http://www.metropoly.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=468

  http://www.metropoly.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=409

  Reactie door Gert — zondag 17 mei 2009 @ 17:33

 56. @Tom

  Ik ben zelf net terug uit Mexico, waar ik een aantal jaar gewoond heb. De bevolking in Mexico wordt op eenzelfde manier bewerkt als jij beschrijft in relatie tot Ierland.

  De reden dat ik uit Mexico vertrokken ben is omdat ik ervan overtuigd ben dat o.a. economische crisis, drugsoorlogen en varkensgriep bewust in het leven zijn geroepen om op korte termijn een Staat van Beleg (Martial Law) uit te kunnen roepen. De Staat van Beleg is een middel om de Noord Amerikaanse Unie er doorheen te duwen. De Noord Amerikaanse Unie brengt de occulte ‘wereldelite’ weer een stap dichterbij Novus Ordo Seclorum (Nieuwe Wereld Orde), zo was geschreven op het Amerikaanse dollarbiljet.

  Gelukkig worden mensen wakker. Ik had zojuist iemand in Mexico aan de telefoon en het feit dat de overheid met Shock Dotrine bezig is komt in publieke gesprekken, bv. op straat, uit de taboesfeer. Men voelt dat er iets niet klopt, weet dat er iets niet klopt en probeert uit te vinden wat er niet klopt. Voorbeeld: Het feit dat bepaalde hoeveelheden(hard)drugs onlangs ‘zomaar plotseling’ in Mexico gelegaliseerd is roept veel vragen op.

  Feit is: De authoriteiten in onze wereld zijn hooggeplaatste vrijmetselaars. Zo zei Obama tijdens zijn inauguratiespeech: “It is not the stone and marble that surrounds us today that gives me hope but the space in between.”

  Stone & Marble, oftewel Steen en Marmer is vrijmetselaarsterminologie. Obama verwijst naar de Vrijmetselaars-monumenten die hem en het publiek omringden tijdens zijn speech. Om de vrijmetselaars goed te kunnen begrijpen is kennis nodig van Alchemie en andere occulte tradities (Hermetics, Gnosis, Rosicrucians) omdat zij communiceren met symboliek en metaforen. De ruimte tussen de monumenten waar Obama naar verwijst is de ETHER. Het 5e element. ‘De King’ die hij beschrijft is niet Martin Luther King maar King Solomon. King Solomon heeft betrekking op de 2 ster gemaakt uit 2 driehoeken, ook wel Davidster or Ster van King Solomon genoemd. Deze betekenis van deze ster is AS ABOVE, SO BELOW. Zoals het boven is, zo is het beneden. Dit is een wet van ons universum. Google naar KING SOLOMON STAR en je ziet de weerspiegelen van het water, zoals wij die vele belangrijke gebouwen weerspiegeld zien in het water.

  Bestudeer ALCHEMIE en het zal je duidelijk worden met wat voor een samenzwering wij hier ECHT te maken hebben.

  Starbucks logo? Google ‘Melusine Alchemical Siren’
  AOL logo? Pyramide met alziend oog
  Volvo? Teken van MARS, staat voor materie en spirit
  Boeing? Saturnus, de duistere energie in het universum
  Mozilla Firefox? Google ‘Book of Mozilla’ en je vindt een alternatieve versie ‘easter egg’ van ‘t Book of Revelations
  Maserati? De vork van de duivel
  Gebouw van het Europees parlement? Toren van Babel!
  Pentagon? Pentagram!
  US Navy gebouw? Hakenkruis! (spirituele betekenis)
  Enzovoorts

  Er wordt getracht een nieuwe wereldorde op te bouwen sinds de oude beschavingen en dat ‘BIG IDEA’ heeft alles te maken met, raar maar waar: Atlantis. Wat er hier gebeurd is puur spiritueel.

  Als je echt wilt begrijpen met wat voor een samenzwering we hier te maken hebben dien je de occulte geesten die ons willen besturen te begrijpen..

  Google vooral ook:

  - SECRETS OF AMERICA’S BEGINNINGS – THE NEW ATLANTIS
  - SECRETS OF AMERICA’S BEGINNINGS – RIDDLES IN STONE
  - SECRETS OF ALCHEMY – THE CYCLIC CROSS OF HENDAYE
  - THE FORBIDDEN LETTERS TO JAY WEIDNER & VINCENT BRIDGES, WORLDMYSTERIES.COM
  - ROSICRUSIAN NOTEBOOK
  THE ANCIENT SECRETS OF THE FLOWER OF LIFE
  THE EMERALD TABLETS OF TOTH THE ATLANTEAN
  - MORALS & DOGMA, ALBERT PIKE (LEES HOOFDSTUK DAT 32E GRAAD INITIATIE VRIJMETSELARIJ EN PROBEER ‘T TE BEGRIJPEN)

  Reactie door Thomas — zondag 17 mei 2009 @ 18:36

 57. P.S. @Tom

  ‘Soms onstaat er kortsluiting (..) zoals we hier in Nederland hebben kunnen zien’

  Is het iemand wel opgevallen dat die gast ‘toevallig’ tegen een OBELISK is aangereden. Een Obelisk is ook een alchemisch symbool. Hetzelfde met de eeuwige vlam..
  ..JFK kreeg er eentje op z’n graf..
  ..Martin Luther King kreeg er eentje op z’n graf..
  ..Princes Diana kreeg er eentje op haar graf..
  ..Theo van Gogh kreeg er eentje op zijn graf..
  ..graven van alle onbekende soldaten idem dito…

  Eeuwige vlam is ook alchemische symboliek!
  Hitler wilde 1 wereldorde en gebruikte alchemische symbolen voor massa mindcontrol.

  De huidige wereldelite wil 1 wereldorde en gebruikt alchemische symbolen voor massa mindcontrol.

  We moeten wakker worden!

  Alchemie, alchemie, alchemie… ‘nieuw atlantis’… ik kan ‘t niet vaak genoeg zeggen!

  Reactie door Thomas — zondag 17 mei 2009 @ 18:42

 58. Het word tijd dat het plaatje voor zo veel mogelijk mensen duidelijk word!

  De hele wereld elite, van koningshuizen tot presidenten, bankieren, de media, medicijnen industrie, voedsel industrie, olie-industrie, wetenschap, scholing, religie etc etc eigenlijk ALLES waar wij als mensen dagelijks mee te maken krijgen word gecontroleerd door hetzelfde clubje mafkezen.

  De VN, de NAVO, het Vaticaan, Amerika, het boeit niet wat, tis allemaal onder de controle van dezelfde elite. De Rothschild bankieren familie, het Windsor koningshuis van Engeland, de Rockefellers in Amerika, Romanovs in Rusland, Li in China, etc etc zijn hier de grote spelers van. Om nog maar niet te spreken van de talllloze geheime organisaties waarvan de Bilderberg Club een hele grote is. Maar vergeet niet de Freemasons (Vrijmetselaars), de CFR, de Trilateral Commission, de Jesuits, Knights of Malta, Club of Rome, etc etc etc.

  Het word hoog tijd dat ALLES aan het licht komt en mensen beseffen op wat voor planeet ze leven! Hulde voor Harry om dit te doen! Het word tijd dat wij als volk hier ook bovenop gaan zitten, voordat we echt goed de lul zijn.

  Iran en Pakistan worden straks aangevallen, de 3e wereldoorlog staat op de stoep. Samen met de economische ‘recessie’ (die deze elite dus bewust in werking heeft gemanipuleerd, nix geen deukje in het systeem) zal dit ervoor zorgen dat we straks als mensen vrijwillig een Wereld Orde accepteren, met 1 centrale bank, 1 munteenheid, 1 overheid allemaal gecontroleerd door dezelfde elite die er dus al zo lang voor zorgen dat deze wereld zo walgelijk in elkaar steekt.

  Prison Planet is slecht 1 van de vele sites die over dit onderwerp schrijven. Het lijkt mij erg verstandig dit soort sites zoveel mogelijk aan mensen bekend te maken om dit soort informatie naar buiten te krijgen. De EU staat al op het punt om internet op een Chinese manier te filteren, om ervoor te zorgen dat dit soort informatie dus wederom de doofpot in gaat en vrijwel onmogelijk voor mensen word om aan de wereld bekend te maken. Draag zorg voor het enige vrije medium op de planeet: internet.

  Fight the NWO!

  Reactie door dRC — zondag 17 mei 2009 @ 20:43

 59. @ Drecul (52):

  Waar het mij om gaat is, dat het in ieder geval zinvol is dat deze vragen gesteld (blijven) worden. De overige fracties zwijgen als het graf hierover.
  Zeker moet Harry zich niet laten afschepen, en is het gewenst een gevolg eraan te geven.
  Maar dat is natuurlijk eenvoudiger gezegd dan gedaan. Heb jij een concreet voorstel?

  Overigens is de eerste Bilderbergconferentie in 1954 gehouden, dus ze bestaan niet “meer dan zestig jaar”, zoals je schrijft. Het is verder een feit dat pas in latere jaren echt kritische vragen hierover zijn gesteld. In mijn herinnering is in de biografie over Prins Bernhard van Wim Klinkenberg (1979), door de mainstream pers doodgezwegen, voor het eerst het een en ander duidelijk aan de kaak gesteld.
  En wat de door Harry gestelde vragen betreft: die moeten nu eenmaal op deze wijze worden gesteld. Indien de eerste vragen niet worden gesteld, komen de latere in de lucht te hangen. Dat is een kwestie van logica en parlementaire techniek.

  Reactie door Olav Meijer — maandag 18 mei 2009 @ 01:21

 60. @Thomas & dRC

  Goed verhaal, van beiden, alleen blijft de vraag, wat doen wij eraan? Vorig jaar heeft Harry van Bommel óók vragen gesteld over de aanwezigheid van onze Hare Majesteit, Zijne Koninklijke Hoogheid, de Minister President en de Minister van Buitenlandse Zaken aan de Biderberg-conferentie in Chantilly! Het antwoordt was; “Het gaat u niets aan”! Dan blijft de vraag; “Hoe lang blijven wij vragen stellen en hoe lang blijven wij wachten op antwoord?” Zo simpel is het! Zoals het nu gaat kan je het schudden en is de NWO in no-time gerealiseerd, zie de Europese grondwet, 61,6% van de Nederlandse bevolking stemt tegen en je krijgt een verdrag van Lissabon door je strot geduwd! Parlementaire enquette over de politieke steun aan de inval en deelname aan missies in Irak en Afghanistan, mooi niet, je krijgt net zo’n “onafhankelijk” onderzoek, als naar de aanslagen van 9/11 door je strot geduwd! Political Leaders for 9/11 truth, zien jullie er één Nederlandse naam tussen staan, mooi niet! Nederlandse politici branden hun vingers daar niet aan, dat is mij nu wél duidelijk geworden! Harry van Bommel heeft wél een mooi boekje geschreven over de illegale inval van Irak en de Nederlandse steun daarbij, hij heeft het zelfs over het PNAC/Rebuilding America’s Defenses document, hij heeft het zelfs over een “New Pearl Harbor”, maar er openlijk voor uitkomen dat 9/11 een “Inside Job” is geweest, nee, óók daar durft Harry van Bommel zijn vingers niet aan te branden!

  Op 26-02-2008 is er een bijeenkomst geweest in het Europees Parlement over de film “Zero” van Guillieto Chiesa, zelf Europarlementariër, weten jullie hoeveel Europarlementariërs er aanwezig waren? Op de kop af 6, de rest had het te druk met het invullen van declaratieformulieren Brussel-Straatsburg v.v.! En op dat zooitje moet ik straks op 4 juni mijn stem uitbrengen, mooi niet!

  Mooi is het te weten, dat de feiten over 9/11 steeds méér in de richting gaan van een “Inside Job” en het is nog mooier te weten, dat Nederlandse politici hierbij in hun hemd staan, de SP incluis!

  Reactie door Joop — maandag 18 mei 2009 @ 02:08

 61. Frustratie van mijn kant, ja! Hypocriet van politieke zijde, ja! Nog steeds worden wij afgeschilderd als achterlijke wezens, die dom geboren zijn en nooit iets verder hebben geleerd, mooi niet! Wij zijn in zoverre geëvolueerd, dat wij het politieke consortium hebben weten te doorgronden in al hun facetten!

  Ik kan mij óók scharen achter de selectieve “kijkbuis” kijker en dan praat ik niet over Nova of Pauw & Witteman, maar dan praat ik over televisieseries zoals ER en Judge John Deed, die verborgen boodschappen in zich dragen, waar de Main Stream Media een puntje aan kunnen zuigen! Komt het niet via de reguliere media, dan maar via een televisieserie! Het is droevig gesteld met de informatievoorziening! Je moet het alleen wél zien, natuurlijk!

  Reactie door Joop — maandag 18 mei 2009 @ 02:54

 62. behalve dan de hulde aan harry, dat verdient hij echt niet.

  Reactie door vlunk — maandag 18 mei 2009 @ 02:54

 63. De lijst met 112 deelnemers.
  Waaronder veel Nederlanders.

  http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.tovima.gr%2Fdefault.asp%3Fpid%3D46%26ct%3D32%26artId%3D257795%26dt%3D16%2F05%2F2009&sl=el&tl=en&history_state0=

  http://www.prisonplanet.com/bilderberg-2009-attendance-list.html

  Reactie door HJ Henk — maandag 18 mei 2009 @ 19:30

 64. @HJ Henk #63

  Ik kon hem, alleen Grieks is niet mijn sterkste kant! Maar met o.a. onze Hare Majesteit, Ernst Hirsch Ballin?, Nout Wellink en Neelie Smit Kroes, zijn wij wéér sterk vertegenwoordigd! Niet ongenoemd mag blijven David Patreus, behoeft verder géén introductie volgens mij!
  Waarover praten zij? Bio-Tex natuurlijk! Mijn witwas, wast schoner, dan de jouwe!

  Reactie door Joop — dinsdag 19 mei 2009 @ 01:40

 65. Harrie, ik heb geheime informatie dat ze bij de Bilderberg bijeenkomst censuur willen verbieden , om zo de SP te beschadigen.

  Reactie door klaas — dinsdag 19 mei 2009 @ 12:37

 66. Dear Henry von Boemel,

  respect for your visions, you are already famous here in the States.

  Reactie door klaas — dinsdag 19 mei 2009 @ 12:45

 67. De Engelse journalist Charlie Skelton van The Guardian, versloeg de jaarlijkse Bilderberg conferentie in Griekenland.
  Wat begon als een onschuldig journalistieke verslaggeving, ontaarde al snel
  in een bloedstollend kat en muisspel met de geheime dienst.
  De journalist is door deze ervaring totaal geshockeerd.
  Hij is ervan overtuigd, dat hij een situatie heeft meegemaakt die laat zien hoe
  een toekomstige controle staat eruit ziet.
  Hij roept mensen nu op om in verzet te komen tegen ID kaart en RFID chip.

  Skelton: Stop Bilderberg’s Nightmare Future At All Costs
  http://www.prisonplanet.com/skelton-stop-bilderbergs-nightmare-future- at-all-costs.html

  http://www.guardian.co.uk/news/blog/2009/may/19/bilderberg-skelton-gre ece

  Secret Bilderberg Agenda To Microchip Americans Leaked
  http://www.prisonplanet.com/articles/june2008/061008_secret_agenda.htm

  HET MEEST KWAADAARDIGE PATENT UIT DE GESCHIEDENIS!!

  Duitsland ontkent het patenteren van een met cyanide uitgeruste RFID chip voor menselijk gebruik.
  Naast dat dit het meest kwaadaardige patent in de geschiedenis zou zijn, laat de omschrijving van de octrooitoepassing niets aan de verbeelding over.

  The patent application – entitled “Implantation of electronic chips in the human body for the purposes of determining its geographical location”

  Een RFID chip is dus puur en alleen bedoelt om mensen te kunnen traceren.
  Daarnaast heeft deze uitvinding ook nog de mogelijkheid om direct te kunnen doden.
  Het ultieme wapen in een totale controle staat!

  Trap niet in de zogenaamde voordelen van zo’n chip!
  Er moet een wet komen op de integriteit van het menselijk lichaam.
  Voordat het te laat is!

  http://www.prisonplanet.com/germany-denies-most-evil-patent-ever.html

  Reactie door HJ Henk — dinsdag 19 mei 2009 @ 22:17

 68. Nee = Nee.

  Dat hebben wij als Nederlands volkje allang laten weten. Wat we NIET kregen is een tweede stemming, maar een doordestrot.

  Ik wilde dat ik een Ier was, dan had ik een tweede keer kunnen aangeven dat al die globalisering nonsens is, en alleen dient voor het gewin van sommigen ten koste van de meesten.

  Daar gaat dit onderwerp over trouwens, en niet zozeer over hotel Bilderberg in Oosterbeek cq. de ex Nazi, Lockheed lover, loverboy (getuige zijn vele vriendinnetjes en onwettige nazaten) wapenhandelaar en zogenaamde natuurliefhebber EX prins der Nederlanden Bernhard von Lippenstein (ofzoiets vaag Duits) die vuile nazi hufter (Dritte cq Vierte Reich) die schuddenbollend nog zijn onschuld verklaarde vlak voordat het kreng doodging. Is overigens wettig de vader van ons Elizabeth naäpertje (zelfs het kapsel is geinspireerd op The Queen) maar waarschijlijk ook weer niet, je weet het niet.

  Reactie door JabBasBeek — woensdag 20 mei 2009 @ 00:01

 69. @67

  Maar dat er 80% van de wereldbevolking moet verdwijnen, berust geheel en al op een l*lverhaal, toch? Concentratiekampen zijn zo opzichtig; “And we have the technology to do it otherwise, more human, resistance is futile”!

  Jaren geleden heb ik eens een film gezien, waarin je, als je een “bepaalde leeftijd” had bereikt 35 of zo , een “winkel” binnen kon stappen en een “spuitje” kon gaan halen! Mocht jezelf je “illusie” kiezen, hoe je het “tijdelijke voor het eeuwige” wilde verwisselen! Ik heb gekozen voor een “helder wit zand, een diepblauwe zee en wuivende palmen”! Mooie manier toch, om aan de wens van de Bilderbergelite tegemoet te komen? Maar ja 35, dat is ongeveer de leeftijd waarin je hier in Nederland net buiten het minimum jeugdloon valt! Nee, doe maar 18, dan ben je volwassen en wijs genoeg om de in jou ogen, beste politieke partij te kiezen!

  Reactie door Joop — woensdag 20 mei 2009 @ 00:50

 70. @68

  Ik zou hier maar eens naar kijken.

  Nederlandse journalist Pamela Hemelrijk heeft een zeer kritisch stuk geschreven over het ontstaan van de New World Order!
  Met alle gevaren van dien, zoals de 800 concentratiekampen in Amerika!
  Waar zijn die geheime faciliteiten in Europa gevestigd????
  Lees ook vooral even de reacties van mensen en de linkjes zijn interessant.

  “We shall have World Government whether we like it or not. The only question is whether World Government will be achieved by conquest or by consent”, heeft iemand in 1950 in de Amerikaanse senaat verklaard. Hij heette James Paul Warburg. Was die man helderziend, of lag er toen al een zorgvuldig uitgestippeld plan, dat nu zijn voltooiing nadert? Er zijn al een Afrikaanse en een Aziatische Unie in de maak, en Bush heeft onlangs in alle stilte met Mexico en Canada een convenant ondertekend dat moet leiden tot de North American Union, met een eigen munt (de Amero), een eigen vlag, en als het een beetje meezit een eigen Goelag Archipel. (Zie: hier en hier)

  http://hoeiboei.web-log.nl/hoeiboei/2008/06/these-boots-are.html

  Bestaan concentratiekampen in VS bevestigd

  “Waarom zouden ze dat nou in godsnaam doen??” vroeg mijn kind ongelovig.
  “Tja”, zei ik, “dat zeiden de mensen in 1943 nou ook. Maar ik vrees dat ze op hun Bilderberg conferenties nu al 50 jaar bezig zijn met het voorbereiden van de grootste staatsgreep uit de geschiedenis der mensheid. Denk maar aan de onheilspellende woorden van dat congreslid uit 1950: ‘We shall have world government whether we like it or not. The only question is if it will be achieved by conquest or by consent’. Heb je het goed gehoord? “Whether we like it or not”!
  Tot nu toe zijn de wereldleiders erin geslaagd ons in waan te laten dat de ontmanteling van soevereine staten en de razendsnelle unificatie die we nu meemaken een natuurlijk proces is “waar we met z’n allen voor hebben gekozen”.

  http://weeswaakzaam.punt.nl/?id=425614&r=1

  Halliburton Confirms Concentration Camps Already Constructed

  http://www.libertyforlife.com/jail-police/us_concentration_camps.htm

  Fascisme ten top!!!

  In een nieuw document van Homeland Security, wordt de alternatieve media en
  mensen die in opstand komen tegen de visie van de mainstream media, gezien als
  potentiële terroristen!!!
  Zelfs wanneer je rechtmatig demonstreert zonder geweld te gebruiken!
  DE POLITIESTAAT IN WORDING!!!

  http://www.tdbimg.com/files/2009/04/30/-hsra-domestic-extremism-lexico n_165213935473.pdf

  http://www.prisonplanet.com/dhs-document-lists-alternative-media-as-po tential-terrorists.html

  Reactie door HJ Henk — woensdag 20 mei 2009 @ 12:35

 71. Ten eerste: we zijn (moeten) een republiek zijn.

  2) Stadhouders dus, ja.
  3) Balthazar G’s zoon is een Nationale Held in die context. (of K.T. een beetje meer dommig, Feel free, feel een spleetogen auto merk zeg maar)
  4) Als Republiek, geen Euro zooi, nee = nee.
  5) Bom op Apeldoorn ja, duidelijk.
  6) Ik ben republikein, niet G. dubbele U, the dumber natuurlijk, maar eentje die er voor staat, en niet zijn eigen people , slechts drieduizend, opofferd voor het “goede” doel,= geopolitiek.

  Reactie door JabBasBeek — donderdag 21 mei 2009 @ 00:30

 72. De meeste mensen in Nederland denken dat wij in een democratie leven. In werkelijkheid is de zogenaamde Constitutionele Monarchie
  (een koningrijk met een volksvertegenwoordiging) niet veel anders dan een Regenten Dictatuur.
  Wat niet veel mensen lijken te beseffen in Nederland want we zijn op gevoed met de vlag hijsen en oh het is zo leuk feest!
  Dat de koningin in Nederland erg veel macht heeft en niet alleen linten doorknipt zoals misschien velen denken.
  Zij maakt deel uit van de regering en haar ministers zij benoemd de burgemeesters van de steden het zelfde geldt voor de leden in de Eerste Kamer de leden van de Gedeputeerde Staten en de Provinciale Staten.
  Tevens benoemd zij de informateur en formateur en is zo bepalend voor de nieuwe regering
  die wordt samen gesteld. Is het je nooit opgevallen dat het na de verkiezingen in eens er stil wordt en dat iedereen gaat praten met de koningin? Zij bepaalt ook wie de minister president wordt en welke partijen er gaan deelnemen aan de regering.
  In feiten kiezen de burgers in Nederland alleen de leden van de Tweede Kamer (het Parlement)en dat heeft recht vragen te stellen
  aan de Ministers (niet dat ze daar altijd eerlijk en volledig antwoordt op krijgen).

  Zijn Nederlanders dan zo n dom volkje wat zich laat leiden als onderdanen van de Koningin?
  Tja in feite wel maar de nieuwe Europese Super Staat zal hoogst waarschijnlijk ook niet democratisch zijn. In feite is het altijd al zo geweest vroeger trouwde men ook al binnen de Koningshuizen om zo meer grond gebied en invloed te krijgen. De Romeinen voerden ook al een verdeel en heers politiek. Amerika doet het zelfde nu weer in Pakistan en ook in Irak deden ze dat zoals vroeger de Romeinen ook ons Germaanse “primitieve” volkeren tegen elkaar opzette. Het is de Aristocratische kliek die gewoon de macht heeft. Ook al worden sommigen van ons wakker het helpt niet veel.
  Kijk in Amerika de mensen waren alle uitzinnig blij omdat ze dachten een linkse leider gekozen te hebben. Maar ook die Obama wordt onder druk gezet door de Multinationals de ware macht hebbers die aan de touwtjes trekken achter de schermen. Dus is hij ook een stroman een marionet.
  We hebben de kennis niet de macht niet de wapens niet en dus blijven we onderdrukt.
  Het zal altijd zo zijn tenzij er een revolutie komt maar die zal dan moeten beginnen in Amerika.

  Reactie door Ruben — donderdag 21 mei 2009 @ 16:41

 73. [...] his web log on May 13, Member of Parliament of the Socialist Party, Harry van Bommel, refers to, and footnotes, (Paul [...]

  Pingback door Dutch Prime Minister Grilled Over Bilderberg « The Invisible Opportunity: Hidden Truths Revealed — donderdag 21 mei 2009 @ 16:48

 74. Harry, zet deze punten op jullie partijprogramma!

  De macht moet terug naar het volk! Revolutie!

  Reactie door TInus — zondag 24 mei 2009 @ 03:55

 75. Stop met het creeeren van afleiding en disinformatie en het afleiden van de burgers van de werkelijke problemen!

  Stop met het lamleggen van de bevolking d.m.v. de televisie en mindcontroll.

  9/11 is een inside job! En wordt misbruikt om een oorlog te voeren tegen een onzichtbare vijand die nooit gewonnen kan worden.

  De enige reden voor deze oorlog is dat er veel geld mee wordt verdiend!
  Stop de NWO.

  Reactie door johan — zondag 24 mei 2009 @ 12:16

 76. Interview met miljardair Kevin Trudeau over de agenda van de verschillende groepen macht elite.
  Hij beweert dat er 4 verschillende groepen zijn die met elkaar samenwerken.
  Je hebt de Europese/N-Amerikaanse, Aziatische, Arabische en Afrikaanse afdeling.
  Hun visie is dat ze genetisch superieur zijn en daardoor automatisch de wereldleiders.
  De oude garde van de Elite en Bilderbergers wil het plan om de wereldbevolking met 2/3 te reduceren uitvoeren.
  Terwijl een deel van de jongere generatie meer zoekt naar humanitaire oplossingen.
  Dit zou vooral te verklaren zijn, doordat zij zich meer hebben gemengd(soms huwelijken) met buitenstaanders/gewone volk.
  Voorstanders van de-populatie zien dit niet als een smerig spel maar meer als een voldongen feit.
  Het zou beter voor de toekomst van de aarde zijn, wanneer 2/3 van de domme mensen zou verdwijnen.

  Dit interview raad ik ten zeerste aan omdat het veel informatie bezit over de werkwijze van de Elite.
  Dat ze de media gebruiken als mind controle om mensen te misleiden.
  Kijk wat hij verteld over de economie, farmacie, bankwezen, kredietcrisis etc.
  Het is allemaal heel erg logisch! Eigenlijk heel erg doorzichtig!

  Kevin vertelt verder, dat de Elite Conspiracy sites zien als iets dat in hun voordeel werkt.
  Het roept bij mensen juist een defensieve houding aan aangaande dit soort onderwerpen.
  Ze willen er helemaal niets meer van weten, zodat de waarheid van hun agenda nooit aan het licht komt.

  http://www.prisonplanet.com/billionaire-elite-want-two-thirds-of-the-dumb-people-wiped-off-the-planet.html

  http://www.youtube.com/watch?v=ejbBJfk61mY&feature=channel_page

  Reactie door HJ Henk — woensdag 27 mei 2009 @ 17:26

 77. Samenvatting met nieuws
  Van Global Research

  Artikel in het engels

  http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=13738

  Reactie door Paul :Leemrijse — donderdag 28 mei 2009 @ 13:19

 78. hallo harry
  prima werk,maar wij zitten op antwoorden te wachten ivm Bilderberg treffen?????Wat word daar uitgespookt?
  Veel succes,en verder zo

  Reactie door soentje — vrijdag 5 juni 2009 @ 20:31

 79. Beste Harry,
  Wat mij voornamelijk interesseert is het gerucht dat een van de (voornaamste) doelen is een streven naar reductie van de wereldbevolking. Zoiets zal niet zo maar toegegeven worden maar is wel algemeen bekend.
  Het Parlement is ervoor om de Regering te controleren, maar als ik de korte antwoorden van de MP lees, dan is hier absoluut geen sprake van.
  Er is m.i. een sterke trend van sociale controle wat bevestigd wordt door Hilary Clinton die zelfs onlangs beweerde dat de NWO feitelijk bepaalt wat er werkelijk staat te gebeuren.
  Als ik dit alles overzie concludeer ik dat mogelijk ooit de geheime doelen, mogelijk met het begin van de vaccinatie, geraliseerd zou worden.
  In de tijd van de kruisraketten zat ik in een commissie waarin er voorbereidend werk plaats van een proces tegen de Staat der Nederlanden. Over zoiets hoor je nooit iets.
  We kunnen m.i. niet al maar doorgaan met vragen te stellen. Dat schiet niet op.
  Ik hoor graag van je.

  Groeten
  Cor

  Reactie door Cor — zondag 26 juli 2009 @ 19:10

 80. Geachte heer van Bommel

  Nu de zgn bonnetjes affaire nu ook NL aandoet worden mijn vragen aan Prm. balkenende steeds meer actueel.
  Ik ben al een tijd bezig met het schrijven van brieven aan Balkenende om uit te vinden wie eigenlijk betaald voor de reis en verblijfkosten voor deelname aan de Bolderberg meetings. Tot nu toe nog steeds geen antwoord, maar dit is met het oog op de publieke opinie een heethangijzer. Is er iemand “outthere” die deze stijd met mij wil aangaan.
  Het is toch ongehoord dat leden van ons kabinet en de Koninging ieder jaar deze kosten voor het deelnemen aan deze conferentie op de belastingbetaler verhaald en deze neit mag weten waar deze conferentie toe doet.

  Hoogachtend

  Gösta van Dam

  Reactie door Gösta van Dam — donderdag 10 september 2009 @ 09:09

 81. [...] van Jones wordt namelijk als bron aangehaald op zijn politieke blog (mirror) toen hij over de conferenties een aantal kamervragen stelde aan premier Jan Peter [...]

  Pingback door De Researcher » SP’er liet zich leiden door complotdenker Jones — maandag 22 maart 2010 @ 12:35

 82. http://www.zonnewind.be/bilderberg/2010/media-schade-beperken-2-interview-transcript.shtml

  http://download.streampower.be/vrt/podcast/Radio1_fefi_20100604.mp3

  Willy Claes geeft toe dat daar een agenda wordt samengesteld en dat de deelnemers worden geacht zich in te zetten om die agenda uitgevoerd te krijgen. Groet

  Reactie door Yoon — zondag 22 augustus 2010 @ 16:49

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Geef een reactie